Tea Time | Mijn blog.

Mijn eerste artikel kwam in juni online, op dat moment begon ik mijn blog omdat ik een plek wilde waar ik kon schrijven, mijn foto's kon delen en mijn 'Ameland verhalen' kon delen omdat ik daar op dat moment zat en ik wist dat vrienden en familie hier wel nieuwsgierig naar waren. Ik heb sinds ik terug ben nog niet zo heel veel artikelen geplaatst, de artikelen die online zijn gekomen gingen vooral over fotografie en dat is wel een beetje de kant die ik op wil met mijn blog maar niet helemaal.











Jaren geleden ben ik een blog begonnen, zelfs meerdere keren eigenlijk, dit waren beauty-, lifestyleblogs. Ik ben die blogs toen begonnen omdat ik graag wilde schrijven en dingen zoals tips wilde delen. Ik schreef over beauty omdat veel grote bloggers dit deden en ik de opleiding schoonheidsspecialiste volgde en dus dacht dat dit wel heel goed in het straatje zou passen.. Zoals ik al zei ben ik meerdere keren een blog gestart dus nee ik hield het niet vol, ik vond het niet leuk om maar over 1 bepaald onderwerp te schrijven wat ik naar mijn idee toen wel moest doen omdat ik een beautyblog had, ik had te weinig inspiratie en ik schaamde me een beetje voor mijn blog omdat ik toch me toch afvroeg of ik het wel goed deed en wat mensen ervan vonden.

Nu snap je waarschijnlijk ook waarom ik zeg niet helemaal.. Ondanks dat ik fotografie een veel leuker onderwerp vind dat beauty en ik hier veel meer inspiratie voor heb kan het best nog voorkomen dat je opeens een beauty artikel online ziet komen of een artikel zoals vandaag waar ik eigenlijk alleen maar een verhaal aan het typen ben. Voor mij is mijn blog een beetje zoiets als een notitie- of een dagboek, hier zit alles bij elkaar want ik kan natuurlijk ook in een notitieboek schrijven maar dan zou ik wekelijks in een nieuw boekje beginnen omdat ik de ander alweer kwijt ben waarschijnlijk. Gewoon een plek waar ik mijn verhalen kan vertellen. En waarschijnlijk leest helemaal niemand het, dat kan best.. Maar ik vind het fijn om deze artikelen te schrijven, terug te lezen wat ik allemaal gedaan heb en soms zie ik mijn blog ook wel een beetje als een excuus om uit mijn comfortzone te moeten stappen, zoals de halloween griezeltocht & nog wat andere shoots die deze maand online komen.


Lisa van Dam Photography Blog wordt een blog waar geen label aan geplakt kan worden, ik ga hier schrijven over fotografie, lifestyle, reviews noem maar op. Maar wel dingen die bij mij passen en onderwerpen die ik leuk vind om over te schrijven. 
Daarnaast wordt dit een blog waar ik hopelijk heel veel mee en door ga leren en jullie mochten er toch mensen zijn die dit lezen in mee kan nemen.

Nou voor vandaag is dit stuk tekst wel weer lang genoeg, laat vooral een reactie achter als je wel mijn artikelen leest, wat je van mijn artikelen vind en als je zelf een leuk idee voor een artikel hebt. Ik sta zeker open voor gastbloggers of andere leuke samenwerkingen met mensen of bedrijven!


Fijn weekend! <3



Liefs,
Lisa

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ameland #1